19 / 06 / 2021


Doctorul Sorin Muncaciu(AUR): reacțiile adverse care se termină cu deces nu sunt acceptate. Aș suspenda Astrazeneca

Doctorul Sorin Muncaciu, parlamentar român din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat pentru 4media.info că reacțiile adverse care se…

De redactia , in Opinii , at 18/03/2021

Doctorul Sorin Muncaciu, parlamentar român din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat pentru 4media.info că reacțiile adverse care se termină cu deces nu sunt de acceptat indiferent de numărul de persoane care au fost vaccinate. Făcând referire la AstraZeneca el consideră, în calitate de medic, că s-ar impune suspendarea până când specialiștii pot lua o decizie la nivel mondial și prin care să se confirme că acesta este sigur 100%.

Doctorul Sorin Muncaciu a explicat și modul în care acest vaccin funcționează:

„La vaccinul de la AstraZeneca avem de a face cu ARN virus, care este vectorul de transmitere a acestei proteine.

Problema se pune când la acest ARN virus se reacționează și apar chiar fenomenele de boală. Au fost situații în care acest tratament a produs o reacție mai accelerată. Acest vaccin este mai ușor de transportat.

În 1976 a fost în America o sperietură cu gripa porcină. Au fost atunci vaccinați peste 46 de milioane de oameni. Peste 4.000 de persoane au avut reacții grave și au primit despăgubiri de peste 3 miliarde de dolari.

Mortalitatea aceste pandemii este de sub 1% și este greu să argumentezi vaccinările experimentale, așa cum se fac ele astăzi. Reacțiile adverse care se termină cu deces nu sunt de acceptat” a declarat Sorin Muncaciu.

Acesta a explicat și situația sa de pacient de COVID 19 și a declarat că a stat aproape cinci săptămâni în spital și unde a fost foarte bine tratat:

„Am făcut boala și sunt foarte recunoscător personalului de la Victor Babeș. Am fost aproape 5 săptămâni și am avut o formă medie spre gravă. Am beneficiat de oxigen și de tratamentul dat prin protocol. Am pierdut peste 8 kilograme și necesită o perioadă de refacere.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: