19 / 01 / 2022


Dinamo București în pragul falimentului

Sergiu Hanca, fost jucător al echipei Dinamo București face anunțuri șocante despre evoluția fostei echipe. „Mai am prieteni, foşti colegi…

De redactia , in Magazin , at 04/01/2021

Sergiu Hanca, fost jucător al echipei Dinamo București face anunțuri șocante despre evoluția fostei echipe.

„Mai am prieteni, foşti colegi cu care vorbesc. E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă ‘Jucaţi de la 11 anul viitor’. Acum cred că o să joace de la 11”

”Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de faţă. Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul”

”Dar în momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club… Nu văd bine situaţia deloc. Deja le-au făcut viețile un dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion”, a declarat Sergiu Hanca, fost jucător la Dinamo București.

Dinamo București, după un parcurs victorios de-a lungul timpului trece printr-o perioadă sumbră în care porțile echipei riscă să fie închise.

Sursă text: fanatik.ro

Sursă foto: youtube.com

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: