04 / 12 / 2021


Dictatura COVID: Te-ai vaccinat? Ești marfă! Tocmai ți s-a aplicat un cod de bare pe frunte!

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 20/10/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Pașapoartele de vaccinare transformă oamenii liberi în articole comerciale, obligate să stea fiecare în raftul său și să fie supravegheate în permanență.

Un editorial senzațional al Alexandrei Marshall în Spectator Australia, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Nu ai fi de acord ca, din ordinul guvernului, să ți se tatueze un cod de bare pe frunte, nu-i așa? Atunci de ce te spui controalelor codului QR?

„Nu e același lucru!”, aud deja behăind de sub măști turma obedientă.

Calmează-te, ai fost deja violat! Acesta este debriefingul.

Guvernul nostru a folosit ca pretext COVID-ul pentru a-i transforma pe australieni în produse digitale. Este înșelătoria perfectă.

Orice dictatură știe că oamenii sunt ieftini, ușor de înlocuit și ușor de aruncat.

Identitățile noastre digitale valorează o avere pentru cumpărătorul terț potrivit, în timp ce posibilitatea de a urmări și controla mișcările noastre reprezintă o oportunitate unică pentru politicienii care preferă să modifice democrația decât să cadă capriciilor ei.

Pentru a reuși, VOI trebuie să deveniți niște obiecte cu o sumă de atribute stocați într-o bază de date. 

În loc să bântuie aiurea, fără să-i știe nimeni, făcând tot felul de tranzacții fără cunoștința guvernului, australienii se văd obligați acum să treacă prin niște „porți”.

Aceste obstacole sunt deliberat puse în calea voastră, pentru a solicita o înregistrare manuală cu sistemul QR. Toate sistemele care gestionează produse au aceste porți pentru a controla fluxul de mărfuri și a elimina erorile.

Așa sunt lucrurile văzute de computere. Cu cât mai multe porți, cu atât mai multă claritate.

Voi informați acum guvernul așa cum un colet trimite un „ping” poștei australiene când se află în drum către un client. Dacă este detectat un defect, sunt emise alertele automate și nu puteți merge mai departe.

Sistemele de porți au fost adaptate din domeniul comerțului și transformate în soluții pentru mulțimile de oameni, pentru a micro-gestiona milioane de vieți cu aceeași eficiență rece ca acea a codurilor de bare de pe ambalajele mărfurilor.

Nu există nici o nuanță, nici o umbră de umanitate în această eră digitală lipsită de suflet.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: