16 / 01 / 2022


Dictatura COVID s-a prăbușit. Un nou „J’accuse” zgâlțâie lumea. Este nevoie de un „Nürnberg II”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 13/01/2022


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Pentru ca o asemenea monstruozitate să nu se mai repete cineva trebuie să plătească.

Cele mai recente dezvăluiri care vin din America nu mai lasă loc la nici o îndoială: în ultimii doi ani am asistat la o făcătură mondială.

La o lovitură, nu de stat, ci la o „lovitură de planetă”. La un puci în care uniformele militare au fost camuflate sub halate albe. Și în care scopul obținerii controlului politic asupra lumii a fost disimulat sub pretexte științifice și umanitare.

S-a mers până acolo încât puciștii nu s-au mai ferit, vorbind deschis despre necesitatea unei „dictaturi medicale”.

O dictatură medicală care, în numele științei, a schimbat viața oamenilor de pe întreg Pământul, a distrus economia mondială și economiile naționale și a pus în pericol însuși viitorul omenirii.

O dictatură medicală care, în numele unei noțiuni utopice precum „binele comum”, a omorât mai mulți oameni decât ar fi făcut-o boala netratată. Și nu se știe câți va continua să ucidă în următorii ani, prin efectele perverse și necunoscute încă ale unor tratamente experimentale aruncate pe piață și aprobate cu grabă criminală.

Ca să își justifice propriile măsuri draconice, majoritatea țărilor occidentale dădeau Israelul ca exemplu de „cum se face”.

Cu toate acestea, Țara Sfântă, ultravaccinată, ultraizolată, ultradistanțată și ultramascată nu înceta să bată record după record la infectări. La fel, toate țările occidentale care o imitau.

Era limpede că ne apropiam de un punct de cotitură. De un moment crucial.

Și acest moment a venit după ce, lovit de valul Omicron, Israelul a capotat. A acceptat în sfârșit ceea ce numeroase studii științifice demonstraseră de mult: că imunitatea naturală este singura cale de combatere a pandemiei.

Dar dacă, în ultimii doi ani, am fost supuși unei dictaturi feroce sub deviza „Respectați Știința”, când de fapt tocmai Știința a fost călcată în picioare, iar somități precum laureatul Nobel și virusologul Luc Montagnier, virusologul Didier Raoult sau inventatorul ARN-mesager Robert Malone au fost făcuți conspiraționiști și li s-a băgat pumnul în gură,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: