22 / 06 / 2021


Diaspora românescă trimite laptopuri pentru elevii din Bălți ~ InfoPrut

Episcopul Antonie de Bălți a oferit 14 laptopuri pentru elevii care învață la liceele şi colegiile din orașul Bălţi. Laptopurile…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 13/02/2021

Episcopul Antonie de Bălți a oferit 14 laptopuri pentru elevii care învață la liceele şi colegiile din orașul Bălţi. Laptopurile constituie darul preoţilor şi credincioşilor români din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Iosif.

Miercuri, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de către PC Protoiereu Valeriu Cernei, vicar administrativ şi PC Preot Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălţi, a donat elevilor de la liceele şi colegiile din municipiul Bălţi douăsprezece din cele paisprezece laptopuri destinate pentru elevii din municipiu.
PS Antonie a subliniat că prin aceste demersuri încearcă să vină în ajutor, pe cât îi stă în putere, elevilor care doresc să înveţe, dar care întâmpină greutăţi de ordin material. Totodată, Episcopia precizează că laptopurile constituie darul preoţilor şi credincioşilor din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale şi Meridionale condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Iosif.
Cu ajutorul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale, Episcopia de Bălţi a reuşit să doneze, la început de an şcolar, 101 de tablete copiilor din cuprinsul Episcopiei de Bălţi şi să acorde elevilor de liceu 11 burse „Mecena Vasile Stoescu”, în valoare de 700 lei, timp de zece luni.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: