30 / 07 / 2021


Diana Șoșoacă de la AUR: vom face un parchet care să cerceteze toate privatizările de după 1989

Avocatul Diana Șoșoacă, candidatul din partea AUR la funcția de senator de Iași, a declarat la Vâlcea că patrioții din…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 21/11/2020 Etichete: ,

Avocatul Diana Șoșoacă, candidatul din partea AUR la funcția de senator de Iași, a declarat la Vâlcea că patrioții din România vor face prin parlament un parchet prin care să se cerceteze toate privatizările făcute după 1989.

„Nu se mai poate așa. AUR va cere să se înființeze un parchet național cu procurori patrioți care să cerceteze cum s-au făcut privatizările după 1989. PSD, PNL și toate partidele făcute de sistem au vândut țara pe bucăți și acest lucru nu s-a făcut legal. Fiecare din acești trădători va trebui să plătească.

Au dat jos steagurile de pe mașinile de poliție și trimit oamenii peste poporul român ca să îi amendeze pe cetățeni. Ce aveau steagurile tricolor puse pe mașini? Cu ce încurca tricolorul românesc ca să fie scos de pe mașinile de poliție? AUR va introduce din nou tricolorul pe mașina de poliție. Acolo sunt mulți patrioți români care nu au curajul să vorbească datorită presiunii exercitate de un președinte antiromân.

Ministerul sănătății omoară oamenii în spitale, nu există medicamente, se vinde pe sub mână la prețuri foarte mari. Oamenii nu mai mor de covid, acum sunt arși în spitale” a declarat avocatul Diana Șoșoacă.

Celebrul avocat candidează la parlamentul României din partea AUR, Alianța pentru Unirea Românilor, unde a venit alături de un alt patriot român: George Simion. Un vot dat pentru AUR este un vot dat pentru Diana Șoșoacă, ce va reprezenta pe români din parlamentul țării.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: