16 / 09 / 2021


Diamante albastre, descoperite în Africa de Sud. Pietrele sunt extrem de rare

Cinci diamante albastre extrem de rare, de o transparenţă şi strălucire unice, au fost descoperite recent în Africa de Sud,…

De redactia , in Internațional , at 20/09/2020

Cinci diamante albastre extrem de rare, de o transparenţă şi strălucire unice, au fost descoperite recent în Africa de Sud, a anunţat miercuri norocosul proprietar.

Petra Diamonds Limited a declarat că cele cinci diamante au fost descoperite în aceeaşi săptămână în principala sa mină din Cullinan, situată la circa 40 de kilometri est de capitala Pretoria, informează Agerpres.

Fiecare piatră este individuală, ceea ce înseamnă că nu provine dintr-un diamant mai mare fracţionat, iar greutatea lor variază între 9,61 şi 25,75 carate.

„Diamantele albastre sunt atât de rare încât nu există statistici oficiale despre ele”, a afirmat Petra Diamonds Limited într-un comunicat, menţionând că este foarte „neobişnuit” să găseşti „cinci pietre de înaltă calitate în acelaşi timp”.

Mina din Cullinan este principala sursă de diamante albastre din lume.

Ultima descoperire a unui diamant albastru în această mină datează din septembrie 2019, un exemplar de 20,08 carate care a fost vândut pentru suma de 12,6 milioane de euro unui cumpărător anonim.

Sursa: Agerpres

Unde-i lege nu-i tocmeală? Cazul măruluiAstăzi am surprins în Constanța un afiș care mă îndemna să aleg un măr. Nu o banană, nu o prună sau smochină, ci un măr verde cu o frunză. O mașină trăgea după ea, în trafic, o rulotă inscripționată, iar mărul îți atrage atenția. Am crezut, privind imaginea pentru o secundă, că este vorba despre
Protest AUR Piața Victoriei. George Simion: să se limiteze mandatele de primar la 2 alegeriÎncepând cu ora 17.00 în Piața Victoriei are loc un protest organizat de George Simion și AUR. În centrul Bucureștiului s-a adunat o mulțime impresionantă cu multe steaguri tricolore cu români veniți din toate colțurile țării. Protestul este unul îndreptat împotriva clasei politice post-decembriste, considerată vinovată pentru dezastrul din România ultimilor 30 de ani.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: