15 / 08 / 2022


Dezvăluiri șoc în dosarul bihoreanului ucis la comandă de nevastă și de amanta ei: soția era deranjată că el voia să facă sex!

Cele două femei din comuna Şimian care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai ca să-l ucidă pe…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 05/07/2022

Cele două femei din comuna Şimian care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai ca să-l ucidă pe soţul uneia dintre ele au fost trimise în judecată, luni, alături de criminal. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au făcut ancheta în caz, au dezvăluit şi motivul şocant al crimei: nevasta victimei era deranjată că bărbatul voia să facă sex, în contextul în care ea avea o relație clandestină cu verișoara lui.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Parchetului, Venkli Tünde, 41 ani, soţia victimei (foto dreapta sus), a fost trimisă în judecată pentru complicitate la violenţă în forma omorului calificat, Ruba Annamária (foto dreapta jos), 37 ani – iubita lui Venkli Tünde şi verişoara victimei – va fi judecată pentru violență în familie în forma omorului calificat, în timp ce criminalul – Nagy Ioan, 49 ani – va răspunde pentru acuzaţia de omor calificat.

Toate aceste infracțiuni au fost comise cu premeditare, au arătat procurorii.

În informare se arată că cele două femei „aveau o relaţie amoroasă de aproximativ 3-4 ani” şi au decis să îl ucidă pe Venkli István (foto stânga), soţul lui Tünde, în decembrie anul trecut, pentru că aceasta din urmă „se simţea agasată de insistentele soţului ei de a întreține relații intime”. 

Femeile au decis să angajeze o persoană care ar putea comite fapta. Astfel, Ruba l-a abordat pe Nagy Ioan, un interlop din Valea lui Mihai, cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe, căruia i-au oferit 40.000 lei. 

În seara zilei de 18 decembrie 2021, Ruba l-a ademenit pe vărul ei pe un drum lăturalnic situat în apropierea localității Barantău, unde Nagy, criminalul plătit,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: