31 / 07 / 2021


Dezinformarea Realitatea TV- Adevărul.RO legată de un aparent clan din partidul AUR. Numai minciuni

Realitatea TV și Adevărul.RO, două trusturi de presă abonate la cele 50 de milioane de euro date de către guvernul…

De redactia , in Actualitate , at 20/12/2020

Realitatea TV și Adevărul.RO, două trusturi de presă abonate la cele 50 de milioane de euro date de către guvernul României ca să ascundă neregulile din timpul pandemiei, toacă la greu minciuni la adresa partidului AUR.

Mai nou au găsit o poză despre nu știu care clan din Vaslui și care cică s-ar fi înscris în partidul AUR. Cel prezentat în imagini este un apropiat al PSD Vaslui și în nici un caz un membru al partidului AUR.

Toate măgăria a fost pusă la punct de către PSD Vaslui și aghiotanții din presă.

În fapt cele două trusturi de presă încearcă șantajarea partidului AUR în așteptarea unor contracte de publicitate, sau cel puțin așa se exprimă specialiștii.

Partidele politice pot aloca sume colosale pentru publicitate către trusturile de presă și PSD, USR, UDMR și PNL fac acest lucru din subvenția primită de la români.

Dar partidul AUR dorește construirea unui spital din subvenția publică și acest lucru încurcă tare televiziunile antiromânești patronate de către străini. Așa că ele vor țipa în continuare dar partidul AUR tot va crește.

De altfel pe măsură ce aceste trusturi de presă atacă AUR în aceeași măsură românii se conving că realitatea este alta. Așa s-a ajuns că fără de presă partidul patrioților români a reușit să ajungă la 10% în sondaje, spre nemulțumiri jurnaliștilor care scriu la comandă politică, jurnaliști fără onoare și demnitate.

Dezinformarea Realitatea TV- Adevărul.RO legată de un aparent clan din partidul AUR. Numai minciuniRealitatea TV și Adevărul.RO, două trusturi de presă abonate la cele 50 de milioane de euro date de către guvernul României ca să ascundă neregulile din timpul pandemiei, toacă la greu minciuni la adresa partidului AUR. Mai nou au găsit o poză despre nu știu care clan din Vaslui și care cică s-ar fi înscris
NASA a selectat cei trei astronauți pentru a treia misiune spațială SpaceXredactia Spațiul Cosmic decembrie 17,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: