15 / 08 / 2022


Dezastru în centrul Budapestei. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet. Video

Dezastru în centrul Budapestei. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet Potrivit presei maghiare, mai multe…

De redactia , in Internațional , at 27/06/2022

Dezastru în centrul Budapestei. Mai multe persoane au fost rănite, cinci maşini sunt distruse complet
Potrivit presei maghiare, mai multe persoane au fost rănite, iar cinci maşini parcate în apropiere au fost complet distruse. Faţada a angrenat în cădere şi balcoanele de dedesubt. Au căzut, de asemenea, şi elemente din acoperişul clădirii. Conform autorităţilor, pompierii au căutat atent în maşinile avariate, dar nicio persoană nu se afla în aceste vehicule distruse. Operaţiunile desfăşurate de pompieri sunt în plină desfăşurare, astfel că întreaga zonă a fost închisă, conform observatornews.ro.
Şi poliţia maghiară s-a implicat în acest caz, demarând o anchetă pentru a stabili dacă firma care se ocupa de reamenajarea clădirii se face vinovată de producerea acestui incident. La locul evenimentului s-au deplasat şi şase ambulanţe folosite în caz de dezastre. Cinci persoane au solicitat intervenţia medicilor.
Unii martori au declarat autorităţilor că o posibilă cauză a incidentului ar putea fi reprezentată de faptul că în urmă cu câteva săptămâni un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul clădirii, informează hirado-hu.

Foto: Police.hu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: