18 / 06 / 2024


Despescu își face purtătorul de palavre chector de poliție – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/11/2023

Georgian Drăgan a fost avansat, astăzi, la gradul de chestor de poliție, anunță umpmv.eu, site-ul Uniunii Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul”, al cărei președinte este Gabriel Oprea. Drăgan este un apropiat al chestorului Bogdan Despecu. Mai toate neamurile lui Despescu au primit gradul de chestor de poliție. În general cei din anturajul lui Bogdan Despescu care au primit gradul de chestor de poliție sunt niște nulități obediente în fața stăpânului de facto al Poliției Române.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de acordare a gradului profesional de chestor de poliție purtătorului de cuvânt al Poliției Române, director de cabinet al șefului Poliției Române, Georgian Drăgan.

Potrivit decretului, la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Georgian Drăgan a fost avansat de la gradul de comisar-șef la cel de chestor de poliție.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *