05 / 07 / 2022


Desființarea secției speciale, mărul discordiei în coaliția de guvernare. Orban: „Continuăm discuțiile”

Distribuie acest articol! Desființarea secției speciale este mărul discordiei în coaliția de guvernare. Tot mai multe tensiuni apar între PNL…

De redactia , in Actualitate , at 13/07/2021

Distribuie acest articol!
Desființarea secției speciale este mărul discordiei în coaliția de guvernare. Tot mai multe tensiuni apar între PNL – USR – UMDR, pe fondul consultărilor privind desființarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Ludovic Orban, a spus luni, după ședința coaliției, că discuţiile vor continua până la găsirea unei soluţii consensuale cu privire la acest subiect.
„Continuăm discuţiile pe această temă. Toate formaţiunile vor desfiinţarea secţiei speciale. Continuăm să căutăm o soluţie consensuală cu privire la desfiinţarea SIIJ”, a spus Orban, citat de Agerpres.
Întrebat ce înseamnă „formula consensuală”, președintele PNL a răspuns: „Știți foarte bine că există acel diferend dat de un amendament”, relatează Mediafax.
Subiectul secției speciale a provocat o dispută în coaliție, în urma unui amendament depus de UDMR. Vicepremierul Dan Barna a spus că, atât timp cât nu se găseşte în coaliţia de guvernare o soluţie pentru desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, o sesiune extraordinară a Parlamentului în acest scop este „prematură” şi „nefuncţională”.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: