15 / 10 / 2021


„Desfigurată iremediabil” de o procedură estetică, Linda Evangelista cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari

Fostul supermodel Linda Evangelista a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania Zeltiq responsabilă…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 25/09/2021

Fostul supermodel Linda Evangelista a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania Zeltiq responsabilă de o procedură estetică despre care ea afirmă că a „desfigurat-o” şi i-a afectat grav cariera, într-o plângere depusă la tribunalul federal din New York, relatează Agerpres.

Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a anunţat săptămâna aceasta că este „desfigurată iremediabil” de un tratament estetic care nu a avut rezultatul scontat în urmă cu cinci ani, într-un mesaj adresat celor peste 980.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Ea afirmă că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere a masei grase, ea a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

Fostul model canadian susţine că a dezvoltat un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: „Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală de depresie îndelungată, de tristeţe profundă şi de cele mai profunde sentimente de dispreţ faţă de propria persoană”, a afirmat ea.

Linda Evangelista doreşte să obţină despăgubiri pentru „suferinţa emoţională” şi „pierderile economice” suferite, potrivit plângerii depuse marţi la New York.

În urma acestei proceduri estetice a rămas „şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model”, a precizat în document una dintre cele mai bine plătite supermodele ale anilor ’90, alături de vedete precum Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.

Ea afirmat că nu a mai avut „niciun venit din meseria de model din 2016”, în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: