18 / 06 / 2021


Descoperire macabră la o mănăstire. Un picior de om a fost găsit într-o pungă legată cu sârmă – BotosaniNews.ro

Un picior de om a fost găsit la Mănăstirea Frumoasa din Iași. Ieri-dimineață, un apel la numărul unic de urgențe…

De redactia , in Actualitate , at 09/06/2021

Un picior de om a fost găsit la Mănăstirea Frumoasa din Iași. Ieri-dimineață, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că în timpul unor lucrări a fost găsită în pământ o pungă legată cu sârmă în care se afla un picior de om. Imediat mai multe echipaje de poliție au ajuns în zonă. Criminaliștii au făcut fotografii și au ridicat piciorul, urmând să se facă anumite expertize pentru a se stabili de cât timp este acolo. Va fi oarecum imposibil de stabilit cui a aparținut și cine l-a dus acolo.
„Polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către o persoană despre faptul că a găsit în curtea unei mănăstiri oseminte posibil umane. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Urmează ca rămășița să fie analizată. La Iași au mai fost găsite resturi umane de-a lungul timpului.
„Nu avem de unde ști cum a ajuns piciorul acolo. Era cumva într-o soluție care l-a conservat. Este posibil să fie un picior amputat ce a aparținut unei persoane care a dorit să-l îngroape la mănăstire sau poate fi un picior folosit în scop didactic”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.
De precizat este faptul că în punga în care se afla piciorul era un lichid care părea a fi special pentru conservare. Muncitorii care lucrau în zonă au spus că la lucrări au mai găsit oseminte, însă niciodată un picior într-o pungă. Una dintre variantele cele mai plauzibile ar fi cea a unui picior amputat. Totuși, rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge anchetatorii.
Sursa: bzi.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: