23 / 04 / 2024


Deputatul PSD Daniel Tudorache rămâne cu diamentele – ANI susține că averea de 2 milioane de euro este legală – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 06/11/2023

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că deputatul PSD Daniel Tudorache, fost primar al sectorului 1, trimis în judecată de DNA în „Dosarul diamantelor” pentru corupție și spălare de bani, este nevinovat şi a clasat cazul.

Potrivit raportului ANI, Agenţia s-a sesizat din oficiu pe 3 februarie 2021 cu privire la faptul că Daniel Tudorache, primarul sectorului 1 Bucureşti, „a realizat o avere mai mare decât veniturile realizate”.

Iată ce a spus acesta: „Am primit decizia ANI în plic, la biroul parlamentar. Deci s-a clasat cazul. M-au cercetat pe nişte informaţii din presă. Au verificat din februarie 2021 până în octombrie 2023 şi au spus că nu există nicio probă şi au clasat dosarul. S-au autosesizat, aşa mi-au spus, aşa este în raport, în baza unor informaţii din presă. Au verificat averea şi au văzut clar că nu am nicio problemă, că sunt în regulă”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii