21 / 09 / 2021


Deputat USR: Ana Ciceala a fost executată scurt și brutal

Tudor Benga este deputat USR de Brașov, ales în 2016. Într-o postare făcută el vorbește de conflictele interne din USR…

De redactia , in Opinii , at 23/08/2020

Tudor Benga este deputat USR de Brașov, ales în 2016. Într-o postare făcută el vorbește de conflictele interne din USR și modul în care cine nu se află în tabăra potrivită este eliminat:

„N-am zis nimic sâmbătă. N-am zis nimic nici duminică. Nici ieri nimic. De trei zile încerc să îmi adun gândurile și sa zic ceva. Dar sunt super prins cu treburile de campanie la Brașov. Și, sincer, după toți anii ăștia, sunt și sleit de toate bătăliile de principiu pe care le-am dus și dintre care, multe, le-am pierdut.

Poza aia cu Nicușor, Barna, Orban și Tudorache, poza care a făcut tura interneților sâmbătă seara, îmi dă așa un mix de sentimente că mi-a luat trei zile să găsesc cuvintele potrivite. N-am tăcut niciodată în momentele cheie ale USR-ului și n-o să tac nici acuma. Fiindcă în spatele pozei ăleia sunt multe alte povești care vor trebui spuse mai devreme sau mai târziu.

Să nu mă înțelegeți greșit: Nicușor merită absolut tot sprijinul pe care îl poate primi. Iar dacă pentru ca Nicușor să câștige Primăria poza aia era necesară, atunci poza aia trebuia făcută și cu asta basta. Este de fapt dovada vie a forței și rezilienței extraordinare a lui Nicușor faptul că adversari care au robotit ani de zile pentru a-i lua partidul și a-l scoate din joc să fie nevoiți să se alinieze în spatele candidaturii lui și să zâmbească la cameră.

Nicușor primar general al Bucureștiului ar fi cea mai mare breșă în establishment-ul de putere din țara asta de la parlamentarele din 2016 încoace. Și și pe aceea tot el a produs-o. Însă la breșa de atunci a contribuit masiv și Cioloș. Ce a urmat a fost un joc în care niște băieți deștepți au instrumentalizat cât se poate de machiavellic un conflict intre acești doi oameni pentru a pune mâna ei pe putere.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: