24 / 06 / 2021


Deputat de la Chișinău: Dodon nu mai are niciun gram de credibilitate

Igor Dodon nu mai are niciun gram de credibilitate. De această părere este Iurie Reniță, parlamentar de la Chișinău, care…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 24/03/2021

Igor Dodon nu mai are niciun gram de credibilitate. De această părere este Iurie Reniță, parlamentar de la Chișinău, care a reacționat la acuzațiile liderului PSRM la adresa magistraților Curții Constituționale a Republicii Moldova. 
„Ipocrizia și minciunile lui Igor Dodon nu pot concura nici cu cele mai ingenioase și neordinare mișcări de șah. Oricât de mult s-ar strădui kuliokarul (pungașul) Dodon să se manifeste în spațiul public, acesta nu mai are niciun gram de credibilitate. Exponentul cel mai docil și fidel al Kremlinului „tuna și fulgera” în ajunul și în perioada campaniei prezidențiale că Republica Moldova trebuie să fie o țară prezidențială („eu propun că trebuie de schimbat Constituția și să trecem la republică prezidențială sau parlamentar-prezidențială”. Octombrie 2020). Acesta se vedea cu un nou mandat prezidențial chiar din primul tur (după cum Nadejda Nikiticina din Etulia i-a ghicit în ouă), dar și într-o republica prezidențială. După ce a fost desființat de o manieră zdrobitoare de majoritatea alegătorilor noștri (în turul II de la prezidențiale s-a votat masiv anti-Dodon!), „sahistul de la Sadova” a schimbat placa și în prezent „se usucă de dorul” republicii parlamentare. Kuliokarul Dodon din nou „tună și fulgeră” sub pretextul că Curtea Constituțională a „săvârșit o lovitură de stat și a transformat Republica Moldova într-o republica prezidențială”. În toată această poveste repulsivă cu Dodon un lucru este incontestabil: Republica Moldova a fost și trebuie să rămână o republică parlamentară, fără ca acest cameleon politic să strecoare tone de lacrimi, de se ridică considerabil nivelul apei „cristaline” din răul Bac”, a punctat Iurie Reniță.
Amintim că, Igor Dodon a criticat dur magistrații Înaltei Curți, acuzându-i că au formalizat „practic o lovitură de stat”, atunci când au declarat constituțional decretul de desemnare a lui Igor Grosu în calitate de candidat la funcția de premier al R.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: