27 / 01 / 2022


Deputat de la București: Ieșiți la vot pentru a-l alunga pe rusofilul Igor Dodon ~ InfoPrut

Deputatul de la București, Daniel Gheorghe, cheamă la mobilizare generală cetățenii din R. Moldova aflați pe ambele maluri ale Prutului….

De redactia , in Opinii , at 13/11/2020

Deputatul de la București, Daniel Gheorghe, cheamă la mobilizare generală cetățenii din R. Moldova aflați pe ambele maluri ale Prutului. Politicianul lansează un apel, îndemnându-i să iasă masiv la vot duminică, „pentru a-l alunga pe rusofilul Igor Dodon, candidatul Moscovei”. 

„Alegerile din Basarabia sunt foarte importante nu doar pentru ceea ce se întâmplă dincolo de Prut, ci pentru întreaga regiune. Este mai clar ca niciodată că actualul președinte Igor Dodon acționează ca o marionetă în mâinile oamenilor Rusiei. Practic, Dodon este un pion de mâna a doua, nici măcar de primă mână, al lui Putin, care nu l-a vizitat niciodată la Chișinău și care evită întrevederile cu el”, a declarat liberalul pentru Podul.ro.
Daniel Gheorghe subliniază că ceea ce se întâmplă în Republica Moldova arată tot mai mult o creștere a influenței Rusiei în regiune.
„Eu cred că Maia Sandu va câștiga aceste alegeri prezidențiale și sper că toți basarabenii vor înțelege importanța ieșirii la vot. În România sunt sute de mii de oameni care dețin și cetățenia Republicii Moldova, români de-ai noștri, de pe malul celălalt al Prutului, care se află aici la studii sau cu munca, și doresc să fac un apel la ei să iasă masiv la vot și să pună ștampila pe Maia Sandu”, a subliniat deputatul.
Deputatul de la București constantă că prezența la urne în România „a fraților basarabeni aflați pe teritoriul țării mamă a fost destul de mică în primul tur”, comparativ cu numărul uriaș de voturi din diaspora.
„E foarte important să conștientizăm că în acest moment se decide și viitorul Republicii Moldova. Basarabenii au de ales, pe de o parte, între un viitor alături de România și Europa, un viitor alături de democrațiile din Europa Occidentală, un viitor al dezvoltării economice și al bunăstării și,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: