16 / 10 / 2021


Deputat AUR: Românii, în zona de risc a sărăciei. Unde a greșit Klaus Iohannis

Unde se află românii între recenta explozie a prețurilor la energie electrică și gaze naturale și explicațiile nefondate ale miniștrilor,…

De Alina Popescu , in Flux de Știri , at 17/09/2021

Unde se află românii între recenta explozie a prețurilor la energie electrică și gaze naturale și explicațiile nefondate ale miniștrilor, secretarilor de stat care ar trebui să protejeze cetățenii de abuzurile, se întreabă deputatul AUR, Titus Păunescu, în ultima declarație politică. Oficialul susține că românii vor să afle două lucuri: de ce plătesc mai mult după liberalizarea pieței de energie și de ce în România piața concurențială nu e decât o competiție a prețurilor mari.

Părerea românilor n-a contat deloc, după cum n-a contat nici faptul că un sfert dintre concetățeni se află în zona de risc a sărăciei, țara noastră ocupând, astfel, un rușinos loc I în Uniunea Europeană la acest capitol. De asemenea, pentru guvernanți n-a contat nici faptul că unul din șapte români se află într-o stare materială de deprivare materială severă, iarăși, ocupând și aici un loc rușinos în Uniune, al III-lea, după bulgari și greci”, a declarat deputatul AUR, Titus Păunescu.

Astfel, Păunescu se adresează președintelui României, Klaus Iohannis, pentru a scoate în evidență cele mai grave probleme cu care se confruntă cetățenii, dar și pentru a identifica soluții pentru acestea:

Aceasta e România normală promisă în campaniile electorale? O țară din ce în ce mai îndatorată, unde se trăiește din ce în ce mai greu, și unde românii vor ajunge să se lupte, pas cu pas, pentru supraviețuire până la 70 de ani când vor ieși la pensie, iar de-atunci încolo Dumnezeu cu mila”, puncează Păunescu.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: