03 / 08 / 2021


Deputat AUR de Prahova: USR și PNL fac teatru. Ei au trimis coordonatorul jandarmeriei din 10 august la Ploiești

Deputatul AUR de Prahova, Axinia Adrian, critică PNL și USR cu privire la faptul că l-au trimis pe coordonatorul jandarmeriei…

De redactia , in Actualitate , at 31/12/2020

Deputatul AUR de Prahova, Axinia Adrian, critică PNL și USR cu privire la faptul că l-au trimis pe coordonatorul jandarmeriei din 10 august, Laurențiu Cazan, ca șef în Prahova.

Deputatul acuză cele două partide că fac teatru atunci când vorbesc de acest transfer, când în realitate deplasarea s-a făcut ca urmare a unor acțiuni decise de guvernul pe care ei îl conduc:

„Observ multă ipocrizie la politicienii de la PNL și mai nou USR confirmă același tip de atitudine. Ei au construit la acest moment guvernul României, ei conduc ministerul de interne și iau deciziile cu privire la cine se duce și unde se duce.

Observ o falsă critică cu privire la faptul că Laurențiu Cazan a fost transferat ca să fie șef în Prahova, inclusiv din partea unor parlametari PNL și USR din județ. Pur și simplu aceștia consideră că românii sunt niște proști și vor crede în protestele lor mincinoase. Dacă USR și PNL nu doreau acest transfer atunci el nu se realiza.

Domnul Laurențiu Cazan putea să stea într-un plan secundar și să nu mai pretindă funcții publice de reprezentare și conducere. Nu poți pretinde că îți servești țara dar în același timp asculți de ordinele venite politic și să acționezi împotriva poporului. Faptul că justiția nu își face treaba nu înseamnă că acesta este degrevat moral de acțiunea în forță împotriva semenilor săi. Nu suntem puși în funcțiile publice ca să servim pe politicieni ci ca să apărăm pe români, iar ordinele se refuză dacă ele sunt ilegale și îndreptate împotriva poporului ” a declarat Axinia Adrian, deputat de Prahova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: