20 / 09 / 2021


Deputat AUR: Cîțu, fără buget și program guvernamental pentru românii care se reîntorc acasă din Diaspora

Interesul românilor de a se întoarce în țară, după ce au luat drumul străinătății, crește. Fenomenul are loc pe fondul…

De Alina Popescu , in Flux de Știri , at 14/09/2021

Interesul românilor de a se întoarce în țară, după ce au luat drumul străinătății, crește. Fenomenul are loc pe fondul pandemiei de noul Coronavirus, dar și posibilitatea de a lucra de la domiciliu sau în alte cazuri pierderea locului de muncă. Având în vedere numărul crescut al românilor din Diaspora care intenționează să se relocheze acasă, deputatul AUR, Sebastian Suciu, se adresează ministrului interimar al Investițiilor și Proiectelor Europene, Florin Cîțu, în vederea stabilirii unei propuneri de program guvernamental care să vizeze românii care se reîntorc în țară și au nevoie de sprijin pentru reintegrare și desfășurarea activității în România.

Solicit public să transmiteți tuturor românilor ce buget a fost alocat pentru programul RePatriot, câți beneficiari are programul și pentru câți beneficiari a fost finalizat programul de sprijin„, a declarat deputatul Suciu.

RePatriot se adresează românilor din Diaspora care doresc să se reconecteze cu ţara, pentru a investi în România sau pentru a se reloca acasă şi a-şi reconstrui o viaţa şi o carieră aici.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: