02 / 08 / 2021


Deputat AUR, Baia Mare: PSD, PNL și USR vor să facă o groapă ilegală de gunoi în localitatea Șomcuta

PSD, PNL și USR vor să facă o groapă ilegală de gunoi la periferiea localității Șomcuta în zona „Pășunea Tăietura”,…

De redactia , in Actualitate , at 13/01/2021

PSD, PNL și USR vor să facă o groapă ilegală de gunoi la periferiea localității Șomcuta în zona „Pășunea Tăietura”, fără studii de impact și de mediu, avertizează Darius Pop, deputat AUR de Maramureș. Primarul PSD Gheorghe-Ioan Buda s-a lăudat cu această „realizare” într-o postare pe pagina de Facebook, după ședința din cadrul Consiliul Județean Maramureș.

Totodată, Consiliul Județean Maramureș anunță că a găsit „soluția pentru problema colectării și depozitării deșeurilor menajere de la nivelul județului”, în acest sens fiind aprobată în unanimitate de voturi amenajarea unei platforme temporare de 3 ha pe raza unității administrativ teritoriale din Șomcuta Mare.

Autorităților nu le pasă de sănătate oamenilor și au ales această variantă mult mai facilă, deși puteau să continue proiectul privind o groapă de gunoi ecologică, finanțată din fonduri europene, pentru care ar fi avut la dispoziție 70 de milioane de Euro, susține Darius Pop.

Situația dezastruasă în care se află acum județul Maramureș este cauzată de eșecul proiectului de constituire a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor. Politicienii PSD, PNL au preferat să fure din banii publice decât să rezolve această problemă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: