28 / 01 / 2022


DECLARAȚIILE ZILEI Biden: Voi fi un președinte care unește / Trump nu-și recunoaște înfrângerea / Kamala Harris: Voi fi prima femeie vice-președinte, dar nu ultima | .News

Joe Biden (sursa foto: C-Span) După ce mass-media americană a anunțat că Joe Biden devine noul președinte SUA, amândouă taberele…

De redactia , in Actualitate , at 08/11/2020

Joe Biden (sursa foto: C-Span)
După ce mass-media americană a anunțat că Joe Biden devine noul președinte SUA, amândouă taberele au ieșit la declarații. În timp ce Donald Trump nu și-a recunoscut înfrângerea, Joe Biden a anunțat că va fi un președinte ”al tuturor americanilor”. Kamala Harris, noul vice-președinte, a declarat că, deși este prima femeie în această funcție, nu va fi și ultima. 
Declarațiile principale ale lui Joe Biden
„Promit să fiu un președinte care nu caută să dezbine, ci să unifice, un președinte ca nu vede ”state roșii sau albastre”, ci doar Statele Unite ale Americii”, și-a început Biden discursul.
„Cred că America este despre oameni, am vrut această poziție pentru a reda sufletul acesteia”, a continuat viitorul președinte american.
„Vom lucra pentru a restaura decența, pentru ca fiecare să aibă aceeași șansă, despre asta este vorba”, susține Biden.
Fără să menționeze niciun cuvânt despre adversarul republican, Joe Biden nu l-a criticat.
„Alegerile sunt departe de a se fi terminat” – Trump 
După cum era de așteptat, Donald Trump nu-și recunoaște înfrângerea. Într-o declarație dată în timp ce se relaxa jucând golf la clubul său, președintele încă în funcție susține că Biden nu este încă câștigător în toate statele.
„Cu toții știm că Biden pozează fals într-un câștigător, iar aliații săi din media încearcă din greu să-l ajute. Simplul fapt este că alegerile sunt departe de a se fi terminat”, și-a început Trump declarația.
„Începând de luni, membrii din campania noastră vor începe să susțină cazul pentru a se asigura că legile ce privesc alegerile sunt respectate și un învingător de drept este înscăunat”, a continuat Trump.
„Rămâne șocant faptul că campania Biden refuză să fie de acord cu acest principiu de bază și dorește ca buletinele de vot să fie numărate chiar dacă acestea sunt frauduloase,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: