03 / 08 / 2021


Declarații Theo Rose după finala Bravo, ai Stil!

Theo Rose împreună cu Alexandra Ungureanu au fost semifinalistele Bravo, ai Stil! Fanii concurentei Theo Rose erau ferm convinși că…

De redactia , in Magazin , at 21/12/2020

Theo Rose împreună cu Alexandra Ungureanu au fost semifinalistele Bravo, ai Stil! Fanii concurentei Theo Rose erau ferm convinși că ea va fi câștigătoarea acestui sezon. Dezamăgirea acestora a ajuns și la artista Theo Rose. Aceasta s-a simțit nevoită să le răspundă și să îi încurajeze, transmițându-le acestora o doză de optimism, o trăsătură caracteristică concurentei.

Aceasta a transmis pe pagina de Instagram, un mesaj urmăritorilor ei:

„Mii de mesaje …

Va pare rau pentru mine, dar eu nu-mi doresc asta!

Voi sunteti premiul meu cel mai mare si aseara am vazut cu adevarat ce inseamna putere si sustinere.

Conteaza enorm pentru mine ca sunteti aici si dupa ce sa incheiat si vreau sa va multumesc de un miliard de ori pentru ca m-am simtit ca un sportiv care isi reprezinta tara la un campionat. Am simtit ca va reprezenta, v-am simtit puterea!

Ma iubiti! Aseara am simtit ce trebuie sa inteleg de fapt!

Si eu va iubesc pe voi! Mi-ati oferit cel mai tare an din viata mea, desi, poate pentru multi dintre voi, a fost unul dintre cei mai tristi ani.

Despre competitie ….

Lupta a fost dreapta! Am impartit tensiuni finale cu Alexandra Ungureanu, care nu doar ca eo femeie stilata, dar si un artist frumos si un om corect. Ma bucur pentru ea si sper ca premiul asta sa ii fi demonstrat cat de mult valoreaza si sa fie increzatoare. Adevaratele valori morale inca sunt apreciate si asta inseamna o speranta in plus pentru generatia mea.

Sunt mandra de voi, de mine si pe mai departe, tot ce va pot spune este sa va pregatiti …

Fiecare piesa de-ale mele, de aici inainte, va fi ca un moment de finala la@bravoaistil.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: