20 / 09 / 2021


Declarații incendiare: Campioana Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu ministrul Novak după revenirea în ţară de la JO – 60m.ro

Distribuie acest articol! Sportiva Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a refuzat…

De redactia , in Actualitate , at 29/07/2021

Distribuie acest articol!
Sportiva Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak după revenirea în ţară, la aeroport.

Sportiva care i-a adus României prima medalie la JO l-a confruntat pe ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, după declarațiile făcute. Ana Maria Popescu a avut o replică acidă la adresa ministrului, care a declarat că ea nu ar fi luat medalia de aur la JO dacă federaţia de scrimă ar fi fost mai bine finanţată.
“Am în spatele meu patru oameni. Atât am avut la jocuri. Pe lângă ei – apropo de finanţare, domnule ministru – am avut ca sparring-partneri sportivi de 43 de ani care s-au retras din activitate, pentru că nu mai am alţii. Îmi doresc tare mult să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care nu am fost în stare să-l iau. Şi credeam că mă aşteptaţi cu cecul ăla de 5 milioane, dar nu e problemă, mai avem timp să mi-l daţi şi să facem o sală nouă pentru copiii aceia”, a spus Ana Maria Popescu.
Sportiva afirmase sâmbătă că speră ca argintul obţinut la Tokyo să fie suficient cât să asigure un “buget de bun simţ pentru scrima românească”.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: