24 / 06 / 2021


Declarație: Partidul AUR va participa la eventualele alegeri anticipate din Republica Moldova ~ InfoPrut

Partidul AUR, lansat la Chişinău pe 27 martie, va participa la un eventual scrutin parlamentar din Republica Moldova, a anunțat…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 30/03/2021

Partidul AUR, lansat la Chişinău pe 27 martie, va participa la un eventual scrutin parlamentar din Republica Moldova, a anunțat copreşedintele Alianței pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

„Vom participa negreşit. Şi sperăm din toată inima ca surpriza pe care am făcut-o intrând în parlamentul de la Bucureşti să o repetăm şi printr-un succes de etapă pe care îl vom avea în alegerile anticipate de la Chişinău”, spune copreşedintele AUR.
Claudiu Târziu declară că AUR este dispus să colaboreze cu toate partidele unioniste de la Chişinău. Mai mult, AUR  îşi propune să devină „o platformă a tuturor celor care au puternice sentimente româneşti  şi care înţeleg necesitatea reunificării”.
Vorbind de multitudinea de forţe unioniste dispersate, Claudiu Târziu declară că acestea sunt „mai multe pârâiaşe care trebuie să se adune în albia unui mare fluviu, şi asta nu poate decât dacă ne cercetăm foarte bine conştiinţa, şi facem fiecare dintre noi eforturi ca să punem laolaltă energiile pe care le avem şi să nu le risipim în proiecte pline de orgoliu şi narcisism”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: