27 / 07 / 2021


De ce un tată și-a numit copilul HTML

Și-a numit băiatul „HTML”! Motivul te va surprinde O postare pe Facebook, care anunța nașterea unui bebeluș în Filipine, a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 21/06/2021

Și-a numit băiatul „HTML”! Motivul te va surprinde

O postare pe Facebook, care anunța nașterea unui bebeluș în Filipine, a devenit virală datorită numelui unic al copilului: Hypertext Mark-up Language Rayo Pascual – sau, pe scurt, HTML. Se crede că tatăl copilului, Mac Pascual, un dezvoltator web, este responsabil pentru alegerea acestui nume neobișnuit pentru cel mic, ca un tribut adus profesiei sale.

Citește și: Lista completă cu nume de fete speciale. Tu ce ai alege pentru micuța ta?

De altfel, bărbatul a declarat pentru un site local de știri că numele neobișnuite predomină în familia sa, explicând că propriul său nume este prescurtarea de la Macaroni 85. El a mai dezvăluit și că numele uneia dintre surorile sale este Spaghetti 88 și în timp ce copiii ei se numesc Cheese Pimiento (Brânză cu piper) și Parmesan Cheese (Parmezan).

Postarea pe Facebook, care anunță venirea pe lume a micuțului HTML, a fost făcută de mătușa lui, cu un nume cel puțin la fel de ciudat – Sincerely Yours Pascual, și a fost distribuită de aproape 10.000 de ori, dând startul a numeroase glume.

  • „Acel copil va crește și va sparge serverul Pentagonului. Este scris în numele lui”, se arată într-un comentariu.

Alții nu s-au declarat atât de amuzați de numele micuțului și sunt de părere că părinții ar trebui să fie mai responsabili când aleg numele pentru copiii lor.

  • „Părinții ar trebui să fie raționali și responsabili în a-și numi copilul… este identitatea lui pe viață și de ce să-l facă să sufere din motive stupide… nu este de fapt un nume uman!”, a comentat cineva.
  • „Dacă părinții mei mi-ar fi pus un nume atât de ciudat,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: