16 / 01 / 2022


De ce să-ți faci și când nu merită să faci asigurarea telefonului mobil

Telefoanele mobile inteligente pot fi scumpe în momentul achiziției, dar în schimb sunt multe beneficii pe care ni le aduc….

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 04/12/2021

Telefoanele mobile inteligente pot fi scumpe în momentul achiziției, dar în schimb sunt multe beneficii pe care ni le aduc. În acest sens, este convenabil sa incheiem o asigurare care sa ne ofere o oarecare liniste sufleteasca in fata riscului de furt, pierdere sau spargere a ecranului, printre altele.

Ca orice altă asigurare, cum ar fi asigurarea auto sau a casei, atunci când alegem asigurarea pentru telefonul mobil trebuie să ne uităm la tipul de acoperire pe care o acoperă și la limite. Puteți găsi asigurări care vă vor plăti pentru o reparație și altele care vor acoperi maximum reparații anuale.

Există un număr mare de companii pe piață care oferă polițe de asigurare pentru daune produse de lichide și pentru furt, dar rețineți că majoritatea modalităților nu vor acoperi pierderea.

Asigurați-vă că verificați contractul a ceea ce urmează să achiziționați, deoarece uneori un preț ieftin înseamnă că nu vor fi acoperite toate riscurile. Luați în considerare, de asemenea, clauzele suplimentare, cum ar fi acoperirea la nivel mondial dacă călătoriți sau acoperiți apeluri neautorizate.

Tehnologii precum Apple Pay și Android Pay au, de asemenea, riscuri asociate în cazul în care mobilul dvs. este furat, deoarece acestea ar putea fi utilizate pentru plăți mobile sau tranzacții contactless.

Există și firme care oferă o taxă suplimentară pentru reparațiile care depășesc o anumită sumă de bani. Dacă aveți un mobil de ultimă generație a cărui valoare la momentul achiziției era aproape de 1000 de euro, ar trebui să luați în considerare și această posibilitate.

Asigurarea producatorului

Spargerea ecranului sau scufundarea în apă sunt cele mai frecvente accidente pe care le suferă telefoanele mobile. Prin urmare, este important să evaluați riscurile care vă pot „ucide” terminalul.

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: