16 / 10 / 2021


Dănuț Aelenei (AUR): SIE conduce România?

Deputatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Aelenei Dănuț, a făcut o declarație politică care leagă o serie întreagă de personalități…

De redactia , in Flux de Știri , at 20/09/2021 Etichete: , ,

Deputatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Aelenei Dănuț, a făcut o declarație politică care leagă o serie întreagă de personalități de prim rang ale României cum că ar fi ofițeri activi, fie colaboratori ai Serviciului de Informații Exerne.

,,Premierul Cîțu a fost susținut în decursul timpului de mai mulți ”nași”. Unul dintre primii este Daniel Dăianu, ofițer SIE costumat ca finanțist. În scurt timp, a fost preluat de ING Bank, condusă de Mișu Negrițoiu, documentat și el ca ofițer SIE. 

După care a urmat împingerea lui Cîțu în Statele Unite cu ajutorul lui Mugur Isărescu, și el SIE, și al Fundației „Omenia”, al cărei prim-vicepreședinte executiv este Ioan Talpeș, fost director SIE”. 

Aelenei Dănuț a mai adăugat că: Florin Cîțu, împins în față pentru a ajunge președintele PNL și apoi poate chiar președintele României, nu este nimic altceva decât un produs al unuia dintre serviciile de informații ale României care, conform legilor statului, ar trebui să aibă o activitate desfășuată exclusiv în exteriorul statului și în niciun caz să se implice în politică.

În această horă este tras chiar și Ludovic Orban, fiul și nepotul unui ofițer de Securitate, dar din păcate de Securitate internă și nu de Securitate externă.

Acest tur de orizont poate fi lărgit și aprofundat. Dar, cel mai important lucru care trebuie de observat este uriașul pericol la care este expusă România. Și anume de a fi vândută bucată cu bucată de personajele care, deși au jurat pe Constituția acestui stat, îl subminează în fel și chip.

,,Subordonându-l propriilor lor interese dar, în același timp, intereselor altor state, interesate de oportunitățile multiple pe care le are România. Dacă tot e trădare – și încă la un asemena nivel – e bine ca, mai devreme sau mai târziu și, dacă se poate, cât încă nu este prea târziu, să afle și românii despre ce este vorba” a mai afirmat deputatul AUR, Aelenei Dănuț.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: