23 / 06 / 2021


Daniel Rusu: Indemnizațiile consilierilor locali vor fi anulate. Consiliile locale sunt pline de parveniți puși pe căpătuială

Deputatul AUR, Daniel Gheorghe Rusu, anunță că împreună cu colegii săi vor iniția un proiect de lege prin care indemnizațiile…

De redactia , in Actualitate , at 06/03/2021

Deputatul AUR, Daniel Gheorghe Rusu, anunță că împreună cu colegii săi vor iniția un proiect de lege prin care indemnizațiile consilierilor locali vor fi tăiate. În opinia deputatului AUR, consiliile locale sunt pline de parveniți puși pe căpătuială și în cadrul ședințelor are loc un circ de nedescris ceea ce trebuie stopat urgent.
,,Noi cei din AUR , vom iniția un proiect legislativ prin care indemnizațiile consilierilor locali sa fie anulate.Vrem să facem ceva pentru România? Păi hai să lasam interesele personale și să luptăm voluntar pentru propășirea acestei țări!!! OK, poate că trebuie plătite însă nu pentru asistarea la ședință, ci pentru implicarea activă în folosul comunității. Cu cât mai multă implicare, cu atât mai mare plata. Dar implicare reală, în interesul națiunii.
Dar așa stau toți, doi sau trei vorbesc, toți votează și după asta toți primesc bani? Nu este corect!
Implicare, oameni buni, implicare. Mai ieșiți în stradă, mai vorbiți cu oamenii, faceți ceva pentru comunitate, că până acum ați demonstrat că numai de sfadă sunteţi buni. Sunt pline consiliile locale de parveniți puși doar pe capatuială. Unii nu știu nici să citească, nici să scrie corect în limba română. Au fost aleși pentru că au cotizat la partid sau pentru că au familie numeroasă.
M-am săturat de show-ul și circul din ședințele de Consiliul Local așa cum m-am săturat de prostia și circul ieftin din Parlament.
Doar bani și interese(…) atât!!! INTERESUL NAȚIONAL E ALTCEVA!”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe pagina sa de Facebook.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: