18 / 06 / 2024


Daniel Gheba (AUR): A fost un week-end dedicat României, țara mea de glorii, în Cetatea Unirii – Alba Iulia – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 04/12/2023

Deputatul Daniel Gheba (AUR) afirmă că a fost un week-end dedicat României, țara mea de glorii, în Cetatea Unirii – Alba Iulia. Veniți alături de noi. Doar uniți vom învinge și vom face România să renască, spune parlamentarul. 

  • ”A fost un week-end dedicat României, țara mea de glorii, în Cetatea Unirii – Alba Iulia.Am început cu ziua de 1 Decembrie, unde ne-am adunat la Alba Iulia, pentru a serba Ziua Națională a României.

Pe data de 2 Decembrie, am participat la Congresul Partidului AUR. Acest congres extraordinar a fost organizat pentru a stabili strategia politică pentru anul electoral 2024, pentru toate rândurile de alegeri.

  • Felicit pe această cale pe toți colegii aleși în Biroul National de Conducere și totodată le urez mult succes în lupta pentru cauza noastră comună: Dreptate pentru România!

Am încheiat astăzi, pe 3 Decembrie, cu prezentarea candidaților noștri pentru alegerile europarlamentare din 2024. Veniți alături de noi. Doar uniți vom învinge și vom face România să renască”, transmite Daniel Gheba.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *