21 / 05 / 2022


Dan Tănasă (AUR): Politicienii sunt de vină pentru atacurile teroriste. Refugiații ar trebui primiți doar dacă există compatibilitate culturală

Dan Tănasă, candidatul AUR la alegerile din 6 decembrie, este de părere că pentru a evita alte atacuri teroriste, statele…

De redactia , in Flux de Știri , at 03/11/2020 Etichete: ,

Dan Tănasă, candidatul AUR la alegerile din 6 decembrie, este de părere că pentru a evita alte atacuri teroriste, statele UE ar trebui să primească doar refugiați creștini. Principalul motiv este acela că există compatibilitate culturală și aceștia pot fi integrați mult mai ușor.

Totodată, Tănasă consideră că statele occidentale au o politică dublă față de emigranți, în funcție de țara de proveniență.

„Înainte de valul din 2015-2016, a ieșit un ministru din Guvernul de la Berlin și a zis că este o problemă cu românii care vin și abuzează de sistemul social. Era vorba de 25-30.000 de români. După care, la un an, Germania a primit 1 milion de emigranți musulmani.”, e precizat candidatul AUR în cadrul emisiunii Dosar de politician de la B1 TV.

„Nu este vina musulmanilor, nu îi primești, primești doar refugiați creștini. Refugiații de război se pot duce în Qatar, în Bahrein, în țări mult mai bogate și în care există compatibilitate culturală. Una este empatia și alta este riscul la adresa siguranței cetățenilor tăi”, mai spus Dan Tănasă.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: