27 / 11 / 2021


Dan Tănasă (AUR): Cerem sprijinul INML pentru a elimina două taxe în cazul victimelor violenței domestice

Distribuie acest articol! Deputatul AUR Dan Tănasă, președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a cerut sprijinul…

De redactia , in Magazin , at 03/06/2021

Distribuie acest articol!
Deputatul AUR Dan Tănasă, președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, a cerut sprijinul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru a elimina două taxe în cazul victimelor violenței domestice.
Având în vedere numărul mare de cazuri de violență domestică și trafic de persoane cu care se confruntă societatea românească, Dan Tănasă a cerut INML eliminarea taxei de timbru fiscal de 1 leu și a celei de 38 de lei. „Aceasta înseamnă o povară în plus pentru o victimă a violenței domestice care se adresează INML, implicând costuri inutile pentru o persoană aflată în situație disperată”, se precizează în adresa trimisă de către deputat către conducere Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.
„Victimele violenței domestice trebuie sprijinite cu măsuri concrete iar societatea trebuie să conștientizeze această problemă și să participe la rezolvarea ei. Am cerut sprijinul Institutului Național de Medicină Legală pentru a elimina două taxe în cazul victimelor violenței domestice. Drama acestor persoane nu trebuie taxată în niciun fel”, a precizat deputatul AUR.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: