13 / 07 / 2024


Dan Bucura, despre USR: „Cu așa lideri, chiar atingerea pragului la anu’ va fi complicată!” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 06/11/2023

Iată ce a scris jurnalistul Dan Bucura pe Facebook:

Credeam că le-am văzut pe toate în bucătăria USR-iștilor! Astăzi sunt consternat:

📍Elena Lasconi, primarul din Câmpulung, a fost dată afară de pe listele de la europarlamentare. Motivul: femeia susține familia tradițională!

🧨Alo, Drulă, ți-ai pierdut busola băiete?! Îți era frică să nu îți ia locul și ai găsit prilejul să scapi de ea?!

– USR are un talent să facă implozie, fix atunci când ar trebui să crească electoral. Cu așa lideri, chiar atingerea pragului la anu’ va fi complicată! Apropo, oameni buni, deși toți știm că voi gândiți „altfel”, vă anunț că majoritatea românilor susțin familia tradițională și valorile creștin ortodoxe. Ghinion pentru voi, vorba unui clasic!

– E clar că „valorile” pe care vreți să le impuneți voi în societate nu vor fi înghițite de români. De-asta și băltiți undeva la maxim 10 la sută în sondajele actuale.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii