27 / 01 / 2022


DAN Barna admite ideea că ar putea avea un dosar la DNA: se fac cercetări

Dan Barna, președintele USR, a recunoscut că Departamentului de luptă antifraudă (DLAF) a început cercetările referitoare la activitatea firmei sale…

De redactia , in Actualitate , at 14/11/2020

Dan Barna, președintele USR, a recunoscut că Departamentului de luptă antifraudă (DLAF) a început cercetările referitoare la activitatea firmei sale de consultanță în urma dezvăluirilor apărute anul trecut.

„Probabil, va fi din nou un spectacol mediatic legat de asta. Nu aș fi surprinsă să văd că din nou se va mai inventa vreun dosar imaginar pentru a fi folosit doar în comunicare… Constat doar cu surpriză o suprapunere fix peste perioada campaniei electorale, ceea ce ridică semne de întrebare”, a declarat Barna pentru Europa Liberă.

Anul trecut, RISE Project a scris despre proiectele europene de care s-a ocupat Dan Barna până să intre în politică și de aici a pornit și investigația DLAF.

Barna a subliniat că proiectele sale au fost verificate la nivel european și nu s-a găsit nimic în neregulă. A punctat, de asemenea, că în atâtea luni de la începerea investigației nu a primit întrebări de la autorități. Și s-au făcut demersuri abia acum, în prag de alegeri parlamentare.

„Nu există un astfel de dosar, dacă se va întâmpla lucrul acesta toată lumea va trage concluziile necesare legate de acest calendar cel puțin bizar. După campania electorală, de la finalul campaniei electorale pentru prezidențiale, nu s-a mai întâmplat absolut nimic”, a mai spus Barna.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: