26 / 11 / 2022


Dacian Cioloș, eroarea lui Iohannis. Raisa Enachi (AUR): este o sfidare care va fi penalizată prin votul în plen

Desemnarea lui Dacian Cioloș în calitate de prim-ministru al României reprezintă o bătaie de joc și o sfidare la adresa…

De Alina Popescu , in Flux de Știri , at 13/10/2021

Desemnarea lui Dacian Cioloș în calitate de prim-ministru al României reprezintă o bătaie de joc și o sfidare la adresa românilor, care s-au săturat de securiștii vechi și noi, aruncând țara într-o criză politică majoră fără să aibă soluții reale de a guverna mai departe. Este atitudinea luată de deputatul AUR, Raisa Enachi, care susține că președintele Klaus Iohannis, prin nominalizarea lui Dacian Cioloș în fruntea Guvernului, induce în eroare, în timp ce în România mor zilnic mii de oameni din cauza pandemiei.

În acest moment, România se confruntă cu crize majore – Energetică, Politică și Sanitară, iar holurile spitalelor sunt pline de oameni din lipsa de locuri la ATI, însă președintele Iohannis se joacă cu viețiile românilor. Această nominalizare este o sfidare la adresa AUR, este o sfidare şi pentru alte formaţiuni politice, care va fi penalizată prin votul în plen”, a declarat deputatul AUR, Raisa Enachi.

Totodată, Enachi face referire și la sistemul de învățămând din România, care este afectat de actuala criză, fiind afectate viitoarele generații.

În ceea ce privește sistemul de învățământ după cum bine știm cu toții, mult timp a fost și este blocat, sub aspectul fizic. Este o mare tulburare la nivel național din acest punct de vedere. Atât părinții, cât și elevii sau studenții, sunt într-un permanent dezavantaj de acumulare a cunoștinței. Școala on-line credeam că este o soluție ageră pe o perioadă redusă în această situație de criză, dar iată că după doi ani de pandemie noi suntem în aceeași situație descurajantă!”, a punctat deputatul AUR.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: