24 / 02 / 2024


Custodele Coroanei Române: „De acolo, din Ceruri, Regele Ferdinand și Regina Maria sunt mândri de Basarabia”

By redactia , in Actualitate Internațional , at 16/12/2023

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a transmis un mesaj emoționant după ce Uniunea Europeană a deschis negocierile de aderare cu Republica Moldova.
Custodele Coroanei Române a subliniat în acest context că „este o binecuvântare să știm că s-a deschis calea negocierilor pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană”.
„Se întoarce astfel roata istoriei, aducând înapoi pe calea europeană aceste străvechi pământuri. De acolo, din Ceruri, Regele Ferdinand și Regina Maria sunt mândri de Basarabia, cu toate etniile ei, așa cum au fost în fiecare zi a vieții lor pe pământ. Este o binecuvântare și pentru Coroana Română care, precum spiritul românesc și identitatea națională, a mers mai departe indiferent de răul care s-a abătut asupra ei. Românii, oriunde s-ar afla în acest moment, sunt cu toții europeni. Sus frunțile!”, a mai remarcat Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.
Menționăm că liderii statelor Uniunii Europene, reuniți joi la Bruxelles, au decis să deschidă negocierile de aderare cu Ucraina și Republica Moldova, după ce în luna noiembrie Comisia Europeană făcuse o recomandare în acest sens.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *