19 / 06 / 2021


Curtea Constituțională a respins sesizarea AUR privind învestirea Guvernului Cîțu

Curtea Constituțională a respins marți sesizarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) privind Hotărârea Parlamentului 31/2020 referitoare la învestirea Guvernului Florin…

De redactia , in Actualitate , at 28/01/2021

Curtea Constituțională a respins marți sesizarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) privind Hotărârea Parlamentului 31/2020 referitoare la învestirea Guvernului Florin Cîțu.

Senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR, susținea la ședința Parlamentului privind învestirea Guvernului Cîțu că nu au fost îndeplinite procedurile legale.
„Audierile din comisii au fost formale, grăbite și fără posibilitatea de a analiza programul de guvernare. Însă văd că în sală au fost voci, care mai de care triumfaliste, din partea arcului guvernamental. I-aș sfătui pe colegii din coaliția de guvernare, ca și pe cei care vor să ocupe posturi ministeriale, împreună cu președintele statului, domnul Klaus Iohannis, să mai aștepte nițel, să nu se bucure prea devreme. Grupurile parlamentare AUR vor sesiza Curtea Constituțională asupra faptului că formal nu au fost îndeplinite procedurile legale pentru învestirea acestui Guvern. De aceea, vă rog să așteptați decizia CCR”, explica senatorul AUR.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: