05 / 07 / 2022


Curg râuri de lacrimi în Franța după Monica, doctorița româncă găsită moartă în cabinet

Monica Mardare, un medic român stabilit în Franța, a murit, joi, în biroul său din localitatea Chaillac. Lacrimi pentru doctorița…

De redactia , in Internațional , at 12/07/2021

Monica Mardare, un medic român stabilit în Franța, a murit, joi, în biroul său din localitatea Chaillac.

Lacrimi pentru doctorița româncă, găsită moartă în propriul cabinet, în Franța. „Suntem consternați”
Lacrimi pentru doctorița româncă, găsită moartă în propriul cabinet, în Franța. „Suntem consternați”
La Nouvelle Republique
„Suntem consternați”, a declarat unu dintre pacienții medicului român. Moartea sa a zguduit întreaga comunitate din Chaillac, potrivit lanouvellerepublique.fr.
Monica Mardare a fost recrutată, în urmă cu 10 ani, de fostul primar Gérard Mayaud. „Doamna Mardare se mutase aici împreună cu soțul și fiul său. În România lucrase tot în mediul rural, dar aici a descoperit paradisul”.
Localnicii sunt tulburați de tragedie. Aceștia i-au adus un ultim omagiu și au depus flori și lumânări la ușa cabinetului, unde a fost descoperită fără viață, de pacienții pe care urma să-i vadă în acea zi.
Românca a obținut cetățenia franceză în urmă cu un an. „Și-a dorit acest lucru. Mi-a spus că atunci când ești primit astfel în comunitate, trebuie să devii cetățeanul acelei țări”, a declarat actualul primar Mathieu Moreau.
Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an. „Nu și-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei”, a mărturisit fostul primar al localității.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: