13 / 07 / 2024


Cum își forța colegele directorul șpăgar de la MIPE să-i dea bani din salariu. Obținea „abonamente sexuale discrete” de la subordonatele rău-platnice – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 01/11/2023

Apar informații halucinante despre directorul șpăgar de la Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE)! Dragoș Iorga umbla cu cardurile de salariu ale angajatelor și chiar obținea favoruri sexuale de la cele care nu aveau sumele exacte cerute de director. Mai mult, unei angajate al cărui tată era pe moarte și nu mai avea bani să plătească i-a cerut în schimb relații intime.  

Dragoș Iorga își șantaja angajatele care nu își plăteau la timp partea de mită stabilită la angajare. Acesta scria pe foi A4 fiecare sumă în parte pe care urma să o primească din salariul fiecărei angajate.

Spre exemplu, de la o tânără angajată cu un salariu de aproximativ 3.000 de lei, retrăgea lunar 700 de lei. Mai mult, directorul colecta cardurile de salariu ale subalternelor și se ducea personal la bancomat, de unde își scotea singur partea în fiecare lună.

Dragoș Iorga a fost denunțat în cele din urmă chiar de către angajatele care s-au săturat să îi dea lunar o mare parte din salariu.

Cu o altă angajată care avea un salariu net în acte de 5.500 de lei a stabilit la un restaurant că, de fapt, va primit doar 4.000 de lei, pentru că restul de 1.500 îi vor reveni directorului. Acesta a venit cu foaia printată cu sumele exacte și a spus că este vorba „doar de business”, iar dacă se îndrăgostește de el, vor discuta „altfel”.

Asta pentru că Dragoș Iorga reușea să obțină și „abonamente sexuale discrete”. 

Datele din anchetă arată că directorul șpăgar a șantajat sexual o tânără care nu i-a mai dat de mult timp partea din salariu pentru că avea un părinte bolnav. După ce i-a murit tatăl, directorul i-a spus că îi este datoare vândută și că acceptă și relații intime în schimbul banilor.

Directorul are o leafă de la stat de 17.000 de lei pe lună. Procurorii au găsit la perchezițiile acestuia 174.000 de lei, 10.000 de dolari, 11.000 de euro și lingouri de aur. 

Directorul șpăgar de la Ministerul Fondurilor Europene se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *