18 / 06 / 2021


Cum facem România faină ca Oradea? Ilie Bolojan, invitat la podcastul lui Mihai Morar. Vezi interviul! (VIDEO)

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a fost invitatul celui mai recent episod al podcastului „Fain & Simplu” realizat de…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 26/02/2021

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a fost invitatul celui mai recent episod al podcastului „Fain & Simplu” realizat de Mihai Morar şi intitulat „Manualul lui Bolojan: Cum facem România faină ca Oradea?”.

Bolojan la Mihai Morar

Discuţia dintre cei doi, întinsă pe aproape două ore, atinge mai multe subiecte, între care ordonarea unui oraş prin metoda amenzilor, metode de dezvoltare, schimbarea mentalităţilor în sistemul public, dar şi despre cum „o doză de nebunie” ar putea ajuta la îmbunătăţirea condiţiilor de trai în Bucureşti. 

Cel de-al optulea episod al podcastului „Fain & Simplu” a fost publicat miercuri pe YouTube şi a adunat într-o zi circa 30.000 de vizualizări. 

„Domnul Bolojan nu dă aproape niciodată interviuri, el face şi tace, iar acest podcast este nu numai o lecţie de bun-simţ şi moralitate, ci şi un fel de manual despre cum să dezvolţi un oraş şi să schimbi viaţa unei comunităţi întregi. Actualmente preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, după trei mandate la primărie, cel numit la un moment dat „primarul amendă” spune cum a reuşit să facă din Oradea un oraş emblemă şi cum am putea face ca toată România să arate ca Oradea”, l-a prezentat gazda pe preşedintele CJ Bihor. 

„Am plecat de la zero”

Între altele, Mihai Morar a povestit că, în urmă cu circa doi ani, când s-a aflat la Oradea pentru proiectul „Oraşul faptelor bune” l-a întâlnit pe Ilie Bolojan la Primărie şi a fost surprins de faptul că acesta nu îşi parcase maşina în faţa instituţiei şi nici măcar în parcarea interioară, ci la câteva sute de metri distanţă. „Nu-ţi pică pana dacă faci asta… E o chestiune de exemplu personal”, a spus Bolojan. 

Continuând pe teme legate de administraţie şi cum poate fi ea în folosul cetăţeanului,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: