05 / 07 / 2022


Cum explică Valeriu Gheorghiță eșecul campaniei de vaccinare?

Distribuie acest articol! Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a explicat că campania de comunicare pro-vaccin nu a avut efectul…

De redactia , in Actualitate , at 12/07/2021

Distribuie acest articol!
Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a explicat că campania de comunicare pro-vaccin nu a avut efectul scontat pentru că autorităţile centrale nu se bucură de cea mai mare încredere în rândul populaţiei. Astfel, numărul celorcare vor se vaccineze continuă să scadă.
Gheorghiţă a precizat că autoritățile trebuie să identifice pe plan local acele persoane care se bucură de credibilitate în comunitate şi care sunt convinse de beneficiile şi importanţa vaccinării pentru a desfășura o campanie de comunicare eficientă.
„În felul acesta, cred că oricât de bine ar fi fost, ştiinţific, organizată o campanie de comunicare, atunci când vine dintr-o sursă care nu se bucură de o încredere mare impactul nu va fi cel scontat. Tocmai de aceea, cred că trebuie să mergem la vectorii care se bucură de cea mai mare credibilitate”, a declarat Gheorghiţă, menționând că a transmis în toate şedinţele cu prefecţii şi DSP-urile cerința de a identifica posibili vectori de încredere.
Guvernul a lansat o campanie de informare despre vaccinare, în cadrul căreia mai mulţi miniştri explică, în clipuri video, ce conţine vaccinul pentru ei.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: