22 / 01 / 2022


Cum arată iubita actorului, Augustin Viziru?

Augustin Viziru și-a întemeiat o familie și are un copil împreună cu iubita lui. Până acum, acesta nu postase nici…

De redactia , in Magazin , at 05/01/2021

Augustin Viziru și-a întemeiat o familie și are un copil împreună cu iubita lui. Până acum, acesta nu postase nici o fotografie cu aceasta, în schimb declarase că o admira foarte mult. În final, Augustin Viziru a făcut pasul acesta și a postat o poză cu ocazia sărbătorilor alături de femeile cele mai importante din viața lui.

„Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? Stăpâna!”, a declarat Augustin Viziru.

„Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate”. Tânăra este cu 14 ani mai mică decât el, este tot din București și are o relație minunată cu părinții ei: „Ne ajută foarte mult, sunt alături de noi, sunt niște oameni minunați”, a mai povestit actorul.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Augustin Viziru

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: