22 / 09 / 2021


Cum a fost găsit în mai puțin de o zi un Porsche de 90.000 de euro furat în Timișoara

Un Porsche în valoare de 90.000 de euro, cumpărat în urmă cu câteva zile de un afacerist din Timișoara, a fost…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 03/08/2021

Un Porsche în valoare de 90.000 de euro, cumpărat în urmă cu câteva zile de un afacerist din Timișoara, a fost furat în noaptea de sâmbătă spre duminică din parcare. Bolidul a fost descoperit în mai puțin de 24 de ore.

Potrivit site-ului de știri Opiniatimisoarei.ro, bolidul a fost cumpărat recent de un afacerist din Timișoara, proprietarul unei companii de IT, care sâmbătă a primit plăcuțele de înmatriculare ale mașinii de lux.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4, autoturismul a fost furat din parcare. Deși dotat cu o aplicație care l-a anunțat pe proprietar că bolidul a ieșit din parcare, bărbatul nu a auzit notificarea, dar a observat ulterior pe GPS pe unde a mers mașina timp de 53 de minute, până când hoții au dezactivat funcția.

Timișoreanul a semnalat incidentul la poliție și a cerut ajutor internauților, scriind pe Facebook că oferă o recompensă pentru orice informaţie care duce la găsirea Porche-ului.

Din fericire pentru afacerist, Porsche-ul a fost găsit în mai puțin de 24 de ore, duminică seara, abandonat într-o parcare de pe strada Soarelui din Timișoara.

Mașina nu a avut nicio zgârietură, însă proprietarul a susținut că i-au dispărut 4.000 de lei.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: