21 / 09 / 2021


Cu banii de la nuntă, au cumpărat ghiozdane și rechizite pentru copiii defavorizați de pe ambele maluri ale Prutului ~ InfoPrut

Andrei și Martha Mocanu, doi ieșeni proaspăt căsătoriți, au folosit banii primiți în dar la cununia civilă pentru a cumpăra…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 03/10/2020

Andrei și Martha Mocanu, doi ieșeni proaspăt căsătoriți, au folosit banii primiți în dar la cununia civilă pentru a cumpăra cinci ghiozdane cu rechizite pentru copiii care nu și le permit, la inițiativă alăturându-se și prietenii lor de pe Facebook. Împreună au dăruit 50 de ghiozdane, din care cele mai multe au ajuns la copii basarabeni din Episcopia de Bălți, notează Basilica.ro.

„Ne bucurăm mult că am reușit acest lucru și mulțumim tuturor prietenilor noștri care cred în noi și în activitățile noastre. Dacă vă întrebați de ce cred oamenii în ceea ce facem noi, cred că transparența cu care facem totul îi ajută să aibă încredere, dar și dragostea și dedicarea cu care facem aceste activități”, a declarat Andrei Mocanu.
Mitropolitul Teofan i-a acordat de curând tânărului o distincție pentru campania „Împreună ridicăm o casă!”, pe care a coordonat-o la ASCOR Iași, cu scopul de a ridica o casă pentru o familie numeroasă din județul Botoșani.
„Andrei m-a cucerit tocmai prin dragostea pe care o are pentru oamenii aflați în suferință și prin dorința lui de a-i ajuta”, a declarat Martha Mocanu. „Este uimitor câte face și cu toate astea niciodată nu a neglijat facultatea, familia sau relația, mereu fiind atent cu toată lumea. Și să știți că are dreptate când zice că nu este bucurie mai mare ca aceea de a ști că tu ești motivul fericirii unui om aflat în suferință”.
Acțiunea tinerilor a fost sprijinită și de Radio Trinitas și Radio Iași. Cei doi soți vor să înființeze o asociație prin care să continue activitățile filantropice.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: