21 / 05 / 2022


Cristian Zărescu, consilierul de la Primăria Sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan, a fost demis | .News

Daniel Băluță și Cristian Zarescu (Facebook) Cristian Zărescu, consilierul primarului de la Sectorul 4, care l-a înregistrat pe Nicușor Dan…

De redactia , in Actualitate , at 19/09/2020

Daniel Băluță și Cristian Zarescu (Facebook)
Cristian Zărescu, consilierul primarului de la Sectorul 4, care l-a înregistrat pe Nicușor Dan a fost demis de către primarul Daniel Băluţă.
Această informație a fost confirmată pentru Capital chiar de către Cristian Zărescu.
Decizia vine după ce Zărescu a înregistrat o convorbire telefonică cu candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.
Cristian Zărescu a renunţat la jurnalism în anul 2016 pentru a se ocupa de imaginea primarului Sectorului 4.
El deţinea mai multe funcţii în Primăria Sectorului 4, având o ascensiune accelerată. La începutul anului 2019 Zărescu a fost promovat de primarul Bãluţã drept coordonator al departamentului online de “forță de reacție rapidă” al PSD Bucureşti.
Cu toate acestea, activitatea lui din ultima perioadă nu a fost pe placul şefului lui, care, a decis să renunţe la colaborarea cu el, scrie stiripesurse.ro.
Ziarul Curentul a scris despre averea fostului jurnalist care ”a crescut brusc odată cu funcțiile din PSD și din primăria sectorului 4”.
Mai mult, Curentul dezvăluie că acesta nu și-ar fi trecut corect proprietățile în declarația de avere.

2017 – doar o garsonierã şi un salariu modest. Conform declaraţiei de avere pe care a depus-o în 29 mai 2017, adicã la aproape un an dupã ce se angajase consilier al primarului Bãluţã, Cristian Zãrescu menţiona cã deţine din anul 2002 o garsonierã de 42 m.p în Piaţa Alba Iulia din Bucureşti.
In 2018, Zãrescu îşi aminteşte cã mai are un teren din 2008! Başca devine proprietar pe 50% dintr-o vilã în Bragadiru, fãrã sã poatã justifica “cumpãrarea” cu venituri
In declaraţia de avere depusã un an mai târziu, pe 17 mai 2019, asistãm iarãşi la surprize-surprize! Studiind capitolul “Venituri din salarii” se observã cã salariul obţinut de la Primãria sector 4 obţinut de “consiglierul” bun-executant al lui Daniel Bãluţã a explodat precum pandemia de #coronavirus,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: