13 / 07 / 2024


Crimă în București: A stropit o femeie cu benzină și i-a dat foc – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/11/2023

Luni, 6 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Secția 20 Poliție din București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

„În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei”, transmite Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse din anchetă, crima a avut loc într-un bloc de pe strada Oncescu Nicolae, nr. 9, în cartierul Crângași. Victima avea 55 de ani, la fel ca agresorul. Bărbatul care i-a dat foc femeii ar fi fost depistat la scurt timp.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *