19 / 09 / 2021


Crește agresiunea clanurilor interlope. Cine nu își face treaba: poliția, procuratura, justiția sau complicitatea politicienilor?

Șeful poliției români a trebuit să își prezinte demisia după ce s-a văzut noaptea cu reprezentanți ai lumii interlope. Acest…

De redactia , in Opinii , at 07/09/2020

Șeful poliției români a trebuit să își prezinte demisia după ce s-a văzut noaptea cu reprezentanți ai lumii interlope. Acest lucru a fost taxat de către alți colegi de branșă, adevărați apărători ai legii.

Legăturile strânse dintre clanurie interlope și partidele politice sunt cunoscute. Chiar deunăzi viceprimarul PSD al Adjudului, Leonardo Cladiu Cristea, a fost filmat în timp ce se pupa amical pe buze cu reprezentantul găștii violente „Spaima Adjudului”.

De interlopi nu scapă nici cei care le asigură animarea la petreceri. Se pare că Florin Salam a fost terorizat de membri ai familiei duduianu. Acest lucru a fost confirmat într-o declarația la poliție de sora lui Florin Salam.

Săptămâna trecută cinci gorjeni înarmați cu săbii au intrat în curtea unui cetățean cu săbii. Poliția a fost sesizată despre conflict la telefon și s-a deplasat la fața locului. Se pare că este o reglare de conturi între două familii de țigani.

La sfârșitul lunii august „frații dinamită” au descins în casa unui oponent din județul Vaslui. Totul s-a soldat cu un mort și doi răniți, iar cinci persoane e posibil să ajungă după gratii. Spunem că este posibil deoarece justiția din România a greșit de mai multe ori și corupția funcționează foarte bine.

La începutul lui septembrie „sandokan” a dat lovitura la Târgu Jiu. S-au dus cu săbii și cu cuțite ca să își facă dreptate împotriva unei familii care pare că le datore ceva, sau cel puțin așa credeau ei.

Credeați că la mare nu există interlopi, că totul este bine și frumos? Vă înșelați. Doi interlopi au snopt din bătaie un tânăr de doar 27 de ani într-un club din Costinești, angajat al unui bar. Nici unul din cei prezenți nu a avut curajul să intervină,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: