15 / 06 / 2024


Cozmin Guşă: „Sorosişti români, vă ordon treceţi Prutul” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 23/12/2023

„În urmă cu vreo doi ani mi-a devenit clar că rețeaua Soros încearcă să ocupe pozițiile de decizie în R. Moldova, beneficiind de alegerea Maiei Sandu ca președinte, și-am tot relatat cum în funcțiile cele mai importante din justiția și serviciile secrete moldovenești au fost numiți moldoveni care musai trebuiau să facă parte (cu acte!) din rețeaua miliardarului ungaro-evreo-american. Azi nu se mai îndoiește nimeni că țara fraților noștri de peste Prut se poate redenumi chiar așa cum am propus, respectiv ”Moldova – Republica Soros”, marcându-se astfel o premieră în politica internațională”, scrie, pe Facebook, analistul politic Cozmin Guşă.

„Ieri s-a consumat încă un episod din constituirea acestui nou stat, ce implică în mod direct și transparent România, respectiv numirea/votarea Ancăi Dragu, senator USR în Parlamentul de la București, în funcția de președinte al Băncii Naționale a Moldovei. Dragu a fost ministru de finanțe în Guvernul Cioloș (de fapt guvernul Coldea-Soros), e bănuită în mod întemeiat c-ar fi un ofițer acoperit al unui serviciu secret românesc, cel mai probabil SIE, și nici un analist serios nu se îndoiește că ea face parte tot din rețeaua Soros. Operațiunea de numire/votare, plus acordarea cetățeniei Moldovei și depunerea jurământului, s-au desfășurat pe durata a 24 de ore, ”de azi pe mâine” cum se zice, urmată de tăcerea mormântală a analiștilor de la București și Chișinău, ceea ce indică în mod clar că avem de-a face cu o operațiune de intelligence, și nu cu una politică. Singurul ziarist ce-a avut curajul să prezinte operațiunea și implicațiile ei a fost clujeanul Liviu Alexa, care după ce-a scris articolul al cărui link îl aveți aici (Soroșiști români, vă ordon: Treceți Prutul. Planul Maia-Președintele României continuă neabătut. USR-ista Anca Dragu, noua șefă a Băncii Naționale moldovenești – Ziar de Cluj), și obținând copia decretului de acordare a cetățeniei pe repede-înainte, a mai completat ulterior în felul următor: ”Later edit: A venit și hârtiuțaaaa de acordare a cetățeniei. Dovada că a fost manevră. Dovada că Anca Dragu e ofițer superior SIE. Dovada că Gabriel Vlase, șeful SIE, a fost informat, când a fost nevoie, nu când s-a copcialit planul. Dovada că fraierul de Cătălin Drulă, șeful USR, nu știa. Dovada că simfonia e dirijată de americani. Ciolacu, ești bine?”

După ce o să citiți întreaga argumentație din articolul de mai sus o să vă fie mult mai clară magnitudinea operațiunii. Despre posibilele consecințe urmează să ne lămurim prin analizele ulterioare, eu le-am întors pe toate părțile în discuțiile de ieri cu confrații Alexa, Comaroni și Romoșan. Acestea implică de la unirea României cu Moldova pe mână americano-sorosistă, la candidatura concomitentă/consecutivă a Maiei Sandu (sau Mircea Geoană sau Laura Kovesi) la prezidențialele de la noi și de la ei (reprogramate prin inițiative recente de lege ale PNL în Ro,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *