23 / 06 / 2021


Cozmin Gușă mergea în fiecare seară la Kremlin și sugera că ține legătura cu Băsescu și Putin

Informații deloc surprinzătoare apar în spațiul public despre Cozmin Gușă, cel care se pretinde fie politician, fie jurnalist, fie analist…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 13/02/2021 Etichete: , , ,

Informații deloc surprinzătoare apar în spațiul public despre Cozmin Gușă, cel care se pretinde fie politician, fie jurnalist, fie analist sau geopolitician. Ce să mai, omul orchestră și bun în toate cele.

Marius G. Herghelegiu, fost ziarist român acreditat la Moscova, a declarat că în perioada în care el s-a aflat în capitala Rusiei se afla acolo și Cozmin Gușă:

„Cu Cozmin Gușă m-am nimerit în aceeași perioadă la Moscova. Eu eram un amărât de ziarist, obligat de sărăcie să locuiesc în ambasada noastră, cu o aprobare pe care o obținuse TVR, el sosit acolo ca să aranjeze împăcarea istorică dintre Rusia și România și afaceri de la Buhuși la Vladivostok”.

Marius G.H. susține că acesta pretindea că este un mare cunoscător al spațiului estic și se pretindea la Moscova ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin și a lui Traian Băsescu, cu care cică ar fi ținut legătura în mod permanent:

„În fiecare seară citeam în ziare și vedeam la televizor cum merge el zilnic la Kremlin, unde poartă discuții geopolitice la scară mondială și sugera că ține permanent legătura cu Băsescu și Putin.

Spunea așa, în treacăt, că Lavrov e cam rigid, dar Medvedev e destul de OK, după părerea lui.

Seara sosea în același cămin cu mine. Eu umblam prin oraș cu mașina, el venea cu troleibuzul. Întrebați-l dacă-și amintește”.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: